New AlexanderSpoed

Weet je wat er het ergste is bij een lekkage of andere spoedgevallen? Wachten. Wachten tot je loodgieter komt. Bij Loodgietersbedrijf New Alexander hoeven jouw lekkages en andere spoedgevallen niet te wachten. We hebben namelijk een spoedservice waarmee we vaak al binnen 24 uur ter plaatse zijn.

Spoed? Bel 06 449 136 35

Waarom kiezen voor de spoedservice van New Alexander?

Onze spoedservice is er voor als er iets mis is met jouw riolering, waterleidingen of gasleidingen. Of als je last hebt van een lekkage of je cv-ketel het plotseling begeeft. Ook voor dakwerkzaamheden en toiletreparaties kun je bij ons terecht. Onze monteurs staan vaak al binnen 24 uur bij je op de stoep om het probleem voor je op te lossen. Bovendien werken we in de regio’s Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Gelderland.

Professionele oplossingen

Onze monteurs staan garant voor professionele oplossingen. Met hun jarenlange ervaring weten ze precies wat ze moeten doen om je probleem zo snel mogelijk op te lossen. Ook wordt er alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en jouw probleem definitief oplossen.

Wil jij dat jouw lekkage of andere spoedgeval zo snel mogelijk wordt verholpen? Kies dan voor de spoedservice van Loodgietersbedrijf New Alexander!