New AlexanderOver ons

Je bent op zoek naar een loodgietersbedrijf dat jou kan helpen bij problemen met de riolering, waterleidingen, gasleidingen, cv-ketels, lekkages, dakwerkzaamheden en toiletreparaties. Dan ben je bij New Alexander aan het juiste adres! Wij zijn een professioneel bedrijf dat al jarenlang actief is in de regio’s Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Gelderland. Onze loodgieters staan voor je klaar om je te helpen met al je loodgietersproblemen.

Onze kwaliteit en service

Bij New Alexander staat kwaliteit voorop. Wij werken alleen met gecertificeerde loodgieters die beschikken over de juiste kennis en ervaring om alle soorten loodgieterswerkzaamheden te verrichten. Daarnaast bieden wij ook een spoedservice aan voor als je onverwacht met een probleem wordt geconfronteerd. Onze loodgieters zullen dan zo snel mogelijk bij je ter plaatse zijn om het probleem op te lossen.

Waarom New Alexander?

Kies je ervoor om New Alexander in te schakelen voor je loodgietersproblemen? Dan kun je rekenen op de beste service en kwaliteit. Wij werken met moderne technieken waardoor we in staat zijn om al onze werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Daarnaast houden we ook rekening met de milieuvoorschriften en zullen we altijd alles netjes achterlaten na het uitvoeren van ons werk. Kortom, bij New Alexander ben je verzekerd van kwaliteit en service!

Vragen?

Stel ze hier

Adres

Klokweg 43
3034 KK Rotterdam

Contact

06 449 136 35
info@newalexander.nl