New AlexanderOp zoek naar een loodgieter in Zaanstad?

Ben je op zoek naar een loodgieter in Zaanstad? Dan bij je bij loodgietersbedrijf New Alexander uit Rotterdam aan het juiste adres. Wij helpen je graag met al je loodgieterswerkzaamheden. Of je nu een kleine of grote klus hebt, wij staan voor je klaar.

Onze ervaren loodgieters zijn gespecialiseerd in het oplossen van problemen met onder andere de riolering, waterleidingen, gasleidingen, cv-ketels en bij lekkages. Daarnaast bieden wij ook dakwerkzaamheden en toiletreparaties aan. En voor noodgevallen is er onze spoedservice, die ook in Zaanstad beschikbaar.

Onze service in Zaanstad

Bij New Alexander staat service hoog in het vaandel. Wij staan voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en professionaliteit. Als je een reparatie of installatie nodig hebt, dan zorgen wij ervoor dat dit zo snel mogelijk gebeurt. We werken verder in de regio’s Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Gelderland – dus ook als je een loodgieter zoekt in Zaanstad. Daarnaast proberen we zo duurzaam mogelijk te werken door bijvoorbeeld gebruik te maken van milieuvriendelijke materialen en energiezuinige producten.

Waarom kies je voor New Alexander?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare loodgieter in Zaanstad dan zit je goed bij New Alexander. Wij staan garant voor kwaliteit en eerlijke prijzen. Onze professionals hebben jarenlange ervaring met alle soorten loodgieterswerkzaamheden. Zo helpen we je graag met het oplossen van lekkages, het repareren van cv-ketels, het installeren van gasleidingen of het aanleggen van een nieuwe riolering. Daarnaast bieden wij ook dakwerkzaamheden aan en staan we 24/7 paraat om spoedgevallen af te handelen.

Neem contact op

Heb je interesse in de diensten van de loodgieters New Alexander voor Zaanstad? Neem dan gerust contact met ons op via onze website of bel ons direct op 06-44220589. Onze medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen met al je loodgieterswerkzaamheden. Laat gerust weten wat we voor je kunnen betekenen!

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan