New AlexanderLoodgieter

Je bent op zoek naar een professionele loodgieter die je kan helpen bij al je problemen met riolering, waterleidingen, gasleidingen, cv-ketels en lekkages? Zoek niet verder, want loodgietersbedrijf New Alexander is de plek voor jou!

New Alexander is een bedrijf dat gespecialiseerd is in alle loodgieterswerkzaamheden. Onze experts staan klaar om al je problemen op te lossen waarbij ze gebruik maken van de modernste technieken en materialen. We zijn actief in de regio’s Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Gelderland.

Professionele service

Bij New Alexander staat kwaliteit bovenaan. We garanderen dan ook een perfecte service en eindresultaat. Ons team is opgeleid en getraind om ervoor te zorgen dat je problemen op de juiste manier worden opgelost. Daarnaast hebben we ook een spoedservice waarmee we direct kunnen reageren op je noodsituatie.

Naast loodgieterswerkzaamheden biedt New Alexander ook dakwerkzaamheden aan. Onze experts hebben jarenlange ervaring in het repareren, vernieuwen en installeren van daken. Ze weten precies wat er nodig is om ervoor te zorgen dat je dak er weer als nieuw uitziet.

Waarom kiezen voor New Alexander?

Kies voor New Alexander als je op zoek bent naar een professioneel loodgietersbedrijf met jarenlange ervaring in het vakgebied. Onze experts weten precies hoe ze je problemen moeten oplossen, zodat je daar zo min mogelijk last van hebt. Daarnaast werken we met de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat je resultaat optimaal is. We bieden ook dakwerkzaamheden aan in onze regio’s en bieden een spoedservice aan voor noodsituaties.

Kortom: als je op zoek bent naar echte professionals die je met al je loodgietersproblemen kunnen helpen, dan ben je bij New Alexander aan het juiste adres!