New AlexanderLekkage

Lekkage

Je hebt een lekkage in huis en je zoekt naar een loodgietersbedrijf waar je op kunt vertrouwen? Kijk dan niet verder, want bij New Alexander staan ze klaar om jouw lekkage op te lossen.

New Alexander is al jarenlang actief als loodgietersbedrijf en heeft een goede reputatie opgebouwd. Ze helpen je graag bij problemen met onder andere de riolering, waterleidingen, gasleidingen, cv-ketels en bij lekkages. Daarnaast bieden ze ook dakwerkzaamheden. En spoedservice is ook een optie.

Waarom voor New Alexander kiezen?

Je kunt er zeker van zijn dat New Alexander jouw probleem zo snel mogelijk oplost. Je krijgt altijd een professionele service en de medewerkers staan altijd voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. De medewerkers zijn gespecialiseerd in het oplossen van lekkages en weten precies wat er moet gebeuren om het probleem op te lossen.

Je bent bovendien verzekerd van kwaliteit wanneer je voor New Alexander kiest. Ze werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en maken gebruik van de modernste technieken. Daarnaast wordt er altijd rekening gehouden met de milieuvoorschriften, waardoor je ervan verzekerd bent dat je huis of bedrijf veilig is.

Klaar voor jouw lekkage

New Alexander is klaar om jouw lekkage op te lossen, waar je ook woont of werkt in Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant of Gelderland. Neem gerust contact op met deze loodgieters om meer informatie te verkrijgen over hun diensten, of bel direct om een afspraak te maken als je direct hulp nodig hebt.

Met meer dan 25 jaar ervaring in loodgieterswerk kan New Alexander je helpen met elke lekkage die zich voordoet in huis of op het werk. Je kunt er zeker van zijn dat ze hun best doen om de lekkage zo snel mogelijk op te lossen, zodat je weer rustig kunt slapen!