New AlexanderDakwerk

Dakwerk

Heb je problemen met dakwerk? Dan ben je bij Loodgietersbedrijf New Alexander aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan diensten, variërend van lekkage- en reparatiewerkzaamheden tot aan zinkwerk. Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring en kunnen je helpen met al je dakproblemen.

Onze diensten

Wij bieden onze diensten aan in de regio’s Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant of Gelderland. Bij ons kun je terecht voor alle soorten dakwerk. We kunnen je helpen met de reparatie van lekkages, het verhelpen van schade aan het dak en het vervangen van oude of beschadigde materialen. Ook kunnen we je helpen met het plaatsen van nieuwe daken of zinkwerk zoals goten, afvoeren of gootbekleding.

Kwaliteit en service

Bij Loodgietersbedrijf New Alexander staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden, zodat je er lang plezier van kunt hebben. Ook bieden we een spoedservice aan. Heb je dringend hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Onze loodgieters staan klaar om je zo snel mogelijk te helpen.

Kom langs voor advies

Wil je meer weten over onze diensten? Of wil je advies over de beste oplossing voor jouw situatie? Kom dan gerust langs in onze showroom in Den Haag. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te adviseren over de beste optie voor jouw specifieke situatie. Of bel ons op 070-1234567 om een afspraak te maken met een van onze loodgieters.

Loodgietersbedrijf New Alexander is de perfecte partner als het gaat om dakwerk en lekkages. Onze loodgieters staan altijd klaar om je te helpen met al je problemen, zodat jij er geen last meer van hebt!