New AlexanderCv-ketels

Cv-ketels

Welkom bij loodgietersbedrijf New Alexander! Als je op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf in de regio’s Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant of Gelderland voor het vervangen of repareren van uw cv-ketel, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team van ervaren vakmannen zal je graag helpen met al uw cv-ketelproblemen.

Waarom kiezen voor New Alexander?

Bij New Alexander staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Onze technici hebben jarenlange ervaring met cv-ketels en zijn op de hoogte van alle nieuwste technologieën en trends. Daarnaast bieden wij ook een 24/7 spoedservice aan. Dus als je een onverwachte storing hebt of als uw cv-ketel stuk gaat, kun je altijd op ons rekenen.

Onze diensten

Ons bedrijf biedt verschillende services aan als het gaat om cv-ketels. We repareren en vervangen zowel oude als nieuwe ketels. We kunnen ook helpen bij het installeren van nieuwe cv-ketels en het onderhoud ervan. Daarnaast leveren we ook onderdelen voor alle soorten cv-ketels en geven we advies over welke ketel het beste bij je past. We hebben ook een breed scala aan accessoires beschikbaar om uw cv-ketel te optimaliseren.

Professionele installatie

Als je kiest voor de installatiedienst van New Alexander, kun je erop vertrouwen dat alles professioneel wordt gedaan. We zorgen ervoor dat alles perfect is aangesloten, zodat je geen last zult hebben van problemen met de cv-ketel in de toekomst. We controleren ook alle leidingen en bevestigen dat de thermostaat correct is ingesteld. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over veiligheid of prestaties, want dat is gegarandeerd!

Neem contact met ons op

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner om uw cv-ketelproblemen op te lossen, neem dan gerust contact met ons op. Onze technici staan altijd klaar om alle antwoorden te geven die je nodig hebt en om je te helpen met alle diensten die we aanbieden. Neem gerust contact met ons op via telefoon of mail om meer informatie te krijgen over onze services.